Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mimořádná schůze vlastníků !!!

10. 11. 2021
Vzhledem k tomu, že stále nevyšla v platnost slibovaná legislativa upravující Společenstvím jak nově měřit odběr teplé a studené vody v bytových jednotkách, jsme nuceni svolat tuto mimořádnou schůzi vlastníků a rozhodnout jaký typ vodoměrů zvolíme s ohledem na jejich doplňující funkce. Důvodem rychlé výměny je pozbytí platnosti stávajících přístrojů (nutná výměna každých 5 let).
 
Výměnu vodoměrů v bytových jednotkách Výbor řeší aktivně od jara 2021 s BD Pragostav bez jasného výsledku s ohledem na chystanou novou legislativu, je nutné přejít k vlastnímu rozhodnutí formou hlasování všemi členy SVJ.
 
Mrzí nás komplikace s tímto spojené, ale v současné době nemáme jinou možnost než svolat schůzi společenství takto narychlo. V příloze naleznete pozvánku vč. upravené plné  moci, která je již připravena na Vaše vyjádření. Opět můžete zplnomocnit rodinného příslušníka, nájemníka nebo některého člena výboru (Martin Freund - předseda, Alena Fischerová - místopředsedkyně, Gabriela Kašparová - člen). Upozorňujeme, že plnou moc nelze zneužít neboť je určena na konkrétní hlasování, konkrétního dne.
 
Děkujeme za pochopení a na setkání s Vámi se těší

Výbor SVJ Skřivanská

Martin Freund, předseda
Alena Fischerová, místopředseda
Gabriela Kašparová, člen